Relax!
Let Carma do the job

Wat doen wij?

We behandelen een kalknagels snel, veilig, geen bijwerkingen EN gegarandeerd. In slechts 1 korte behandeling.

Een groot deel van de mensen heeft last van een of meer kalknagel(s), ook wel schimmelnagel genoemd. Vooral vrouwen hebben hier een probleem mee. Ze willen in de zomer een open schoentje of slippertje kunnen dragen. Maar vanwege het ontsierende karakter van een kalknagel durf je dat niet.

We hebben een methode ontwikkeld om kalknagels veilig, gegarandeerd en zonder bijwerkingen te verwijderen. In slechts 1 korte behandeling.

De teen(en) word(en) behandeld met een anti-schimmel tinctuur. Deze tinctuur doodt de Onychomycose schimmel. In eerste instantie lijkt het of er niets is gebeurd en de behandeling niets heeft opgeleverd. Dit is maar uiterlijke schijn want de schimmel is al dood. Alleen moet deze nog met de nagel van de teen af groeien.
Na 1 a 2 weken is de nagel al wat veranderd. De harde gele kleur van een kalknagel is dan veel zachter geworden. Na ongeveer 10 weken is de nagel een flink stuk lichter.
Na de behandeling is het ongeveer een milimeter per maand wachten totdat de nagel opnieuw gegroeid is en de sporen van schimmel verdwenen zijn.
Om dit proces te ondersteunen krijg je een flesje mee wat eventuele resten verwijderd.


Meteen na de behandeling is er niets te zien van de behandeling. Dit komt doordat de schimmel wel word gedood maar niet verwijderd. Na de behandeling zal de nagel met de dode schimmel van de teen af moeten groeien.
Na een aantal weken is de nagel al zo licht van kleur geworden dat je een open schoentje kunt dragen.

Een nagel groeit ongeveer 1mm per maand, soms langzamer. Je kunt dus (ongeveer) uitrekenen hoe lang het duurt dat de nagel volledig schoon gegroeid is.